Even voorstellen:

Mijn naam is Nuri Geçoglu, 31 jaar jong en ik run mijn eigen rijschool in Bergen op Zoom. Na een aantal jaar in de financiële sector te hebben gewerkt, heb ik besloten om mijn droom na te jagen en een eigen rijschool te beginnen. Ik vind het erg leuk om met mensen te werken, ben dol op autorijden, en vind het dan ook ontzettend leuk om rijles te geven.

Waarom zou je bij mij gaan lessen?

Het is voor mij erg belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Autorijden is erg leuk, maar zeker aan het begin nogal overweldigend. Er komt veel op je af en het is voor mij dan ook de taak om ervoor te zorgen dat jij je prettig voelt. Wanneer jij plezier in de rijlessen hebt pak je het ook sneller op. Ik heb een rustige persoonlijkheid en werk kleinschalig. Zo leren we elkaar goed kennen en zit jij niet steeds met een andere instructeur in de auto.

Los van persoonlijke aandacht is veiligheid natuurlijk ook belangrijk. Ik ben een volledig bevoegde rijinstructeur en ben dan ook goed op de hoogte van de regelgeving. Je leert bij mij rijden in de nieuwe Volkswagen Golf VIII R-Line, een moderne, veilige auto, die bovendien erg populair is. De kans is groot dat jij na je lessen ook in een Volkswagen gaat rijden ;).

Hoe werk ik?

Ik gebruik geen iPads, lesplanners en andere technische foefjes. Niet omdat het niet leuk is, maar vooral omdat het afleidt en nogal in de papieren loopt. Op die manier houden we het simpel en kan ik jou een mooie prijs bieden. Zeg zelf; het leven is al duur genoeg ;). Een uur is bij mij ook echt 60 minuten en als je een paar extra lessen nodig hebt plannen we die erbij zonder dat je een duur pakket dient aan te schaffen.

Als je op basis van deze introductie zin krijgt om een keer te lessen, neem dan contact op voor een gratis proefles!

Hopelijk tot snel!

Nuri

rijschool Aegean Instagram