Rijschool Roosendaal? Ga naar autorijschool Aegean

 

Leren autorijden - Rijschool Roosendaal

Rijschool Roosendaal – Even voorstellen:

Mijn naam is Nuri Geçoglu, 22 jaar jong en ik run mijn eigen rijschool in Bergen op Zoom, dichtbij Roosendaal. Na een aantal jaar in de financiële sector te hebben gewerkt, heb ik besloten om mijn droom na te jagen en een eigen rijschool te beginnen. Ik vind het erg leuk om met mensen te werken, ben dol op autorijden, en vind het dan ook ontzettend leuk om rijles te geven.

Waarom zou je bij mij gaan lessen en leren autorijden?

Het is voor mij erg belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Autorijden is erg leuk, maar zeker aan het begin nogal overweldigend. Leren autorijden moet leuk zijn en de voorbereiding voor levenslang rijplezier. Er komt veel op je af en het is voor mij dan ook de zaak om ervoor te zorgen dat jij je prettig voelt. Wanneer jij plezier in de rijlessen hebt pak je het ook sneller op. Ik heb een rustige persoonlijkheid en werk kleinschalig. Zo leren we elkaar goed kennen en zit jij niet steeds met een andere instructeur in de auto.

Los van persoonlijke aandacht is veiligheid natuurlijk ook belangrijk. Ik ben een volledig bevoegde rijinstructeur en ben dan ook goed op de hoogte van de regelgeving. Je leert bij mij rijden in de nieuwe Volkswagen Golf VII, een moderne, veilige auto, die bovendien erg populair is. De kans is groot dat jij na je lessen ook in een Volkswagen gaat rijden ;). Neem contact op met Rijschool Roosendaal – Aegean voor meer informatie.

Rijschool Aegean Facebook - Rijschool Roosendaal